Agenda
13-2 
Workshop scheidsrech
20-2 
veldonderhoud
22-2 
Workshop scheidsrech
27-2 
veldonderhoud
9-3 
Schoonhovens college
16-3 
Schoonhovens college
23-3 
Schoonhovens college
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Het seizoen 2020 gaat weer van start! Plan een bardienst in
24-2-2020  | 
Beste SMHC'ers,

De zaalcompetitie is weer voorbij en dat betekent dat we weer het veld opgaan! De eerste competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdag 7 maart.

Het seizoen 2020 gaat verder waar het voor de zaalcompetitie geëindigd is en dat betekent het dat wanneer u hiervoor al een bardienst heeft gedraaid of wanneer u de bardienst heeft afgekocht dit nog steeds van toepassing is. Het kan wel voorkomen dat er meer bardiensten zijn dan dat er ouders zijn die deze kunnen vullen en dat u een mogelijk een tweede bardienst moet draaien. 

Heeft u nog geen bardienst gedraaid? Dan is het nu mogelijk dat de (ouders van) leden zichzelf nu inschrijven op de bardiensten van de zaterdagen. De bardiensten op de zondag worden ingedeeld door de barcommissie.

De bardiensten op de zaterdag zijn verdeeld in blokken, met ieder twee bardiensten. Ieder blok wordt dus gedraaid door twee (ouders van) leden. De beschrijving van de taken tijdens de bardiensten zijn te vinden in het clubhuis. En deze taken moeten uitgevoerd worden tijdens de dienst. 
 
Ieder (ouders van) lid draait dit seizoen (2020) één bardienst per spelend lid. Ieder lid moet per seizoen minimaal één bardienst draaien, met uitzondering van coaches, vrijwilligers en leden die de bardienst hebben afgekocht. Heb je meerdere kinderen die lid zijn van de club? Dan draai je per kind één bardienst en niet één dienst in het geheel.
 
De bardiensten voor het gehele seizoen tot aan de zomervakantie zijn al in te plannen via: https://team.lisa-is.nl/Shift nadat je hebt ingelogd met jouw Lisa inloggegevens. 
 
Onderling ruilen of het vervangen van een bardienst is toegestaan, mits dit per mail aan de barcommissie is gemeld en hiervan per e-mail een akkoord van is ontvangen. Mocht u onverhoopt de ingeplande bardienst niet kunnen draaien (en ruilen is niet mogelijk), dient u hiervoor per mail contact op te nemen met de barcommissie. Uw dienst kan dan tegen betaling worden overgenomen. Een lijst van vrijwilligers hiervoor is bekend bij de barcommissie. Aan leden, die verzuimen een bardienst te draaien, zal een boete van €50,- in rekening worden gebracht.
 
Hoe schrijf ik mij in voor een bardienst?
 
Op de site van SMHC moet je inloggen bij "inloggen LISA TEAM”. Hiervoor heb je jouw lidnummer en een wachtwoord nodig (indien je dit niet weet, kun je dit aanvragen bij de ledenadministratie via ditzelfde scherm) -> https://team.lisa-is.nl/Shift.
 
Boven in het scherm kies je club en vervolgens kies je diensten.
 
Ga naar de voor jou gewenste datum en tijd, klik op inplannen. Hiermee plan je jezelf in voor die bardienst op die dag. Ieder lid hoeft dus maar één bardienst in te vullen, wanneer u als ouder meerdere kinderen op de hockey heeft, dient u wel voor elk kind één dienst te draaien. Heeft u een dienst verkeerd ingepland dan kan u contact opnemen met de barcommissie. 
 
Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze per mail stellen bij de barcommissie.
 
Met vriendelijke groet,
 
Anna Roos van Dongen (barcommissie SMHC)
E-mailadres: [email protected]terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 Zaal Klein Zwitserland D6 3-0
D1 Zaal R.H.V. Leonidas D27 6-1
D30-1 Zaal HV Victoria D30-6 1-1
D30-1 Zaal R.H.V. Leonidas D30-2 1-2
DO25-1 Zaal D.H.C. Hudito DO25-7 2-5
DO25-1 Zaal HC Schiedam DO25-3 4-3
DO25-2 Zaal HV Victoria DO25-13 0-6
DO25-2 Zaal Dordrechtse Mixed Hockey Club DO25-3 2-2
HO25-1 Zaal LOHC HO25-5 5-3
HO25-1 Zaal D.H.C. Hudito HO25-1 3-3

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app