Agenda
18-11 
Dansschool Boxman
20-11 
Gymles
21-11 
BV
25-11 
Dansschool Boxman
29-11 
Techn. Commissie -
2-12 
Dansschool Boxman
9-12 
Dansschool Boxman
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
Bardiensten
20-8-2018  | 

BARDIENSTEN:

Het seizoen gaat weer van start. Dus ook de bardiensten moeten weer gevuld worden. Voor de zaterdagen kunnen de (ouders van) leden weer zelf inschrijven op de bardiensten. De bardiensten op de zondag worden vooralsnog ingedeeld door de barcommissie.

Er komen per zaterdag blokken, met ieder 2 bardiensten. Iedere blok wordt dus gedraaid door 2 (ouders van) leden.  De beschrijving van de taken tijdens de bardiensten komt op de site te staan en hangt in het clubhuis.

Ieder lid draait dit seizoen (2018-2019) 1 bardienst. Op dit moment kan er ingeschreven worden voor diensten tot aan de herfstvakantie. 

Als na de herfstvakantie de wedstrijdplanning bekend is voor de rest van het seizoen kunnen de rest van de bardiensten weer ingevuld worden.

Onderling ruilen alsmede het vervangen van een bardienst is toegestaan, mits dit per mail aan de barcommissie is gemeld en men per mail een akkoord heeft ontvangen.

Mocht u onverhoopt de ingeplande bardienst niet kunnen draaien (en ruilen is niet mogelijk), dient u hiervoor per mail contact op te nemen met de barcommissie. Uw dienst kan dan tegen betaling worden overgenomen. Een lijst van vrijwilligers hiervoor is bekend bij de barcommissie.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot het afkopen van een bardienst voor het bedrag van € 35,-. Het afkopen dient u kenbaar te maken voor 1 oktober 2018. Dit kan per mail bij de barcommissie ([email protected]) . U ontvangt dan via de penningmeester een verzoek tot betaling van de afkoopsom.

Aan leden, die verzuimen een bardienst te draaien, zal een boete van €50,- in rekening worden gebracht.

Hoe schrijf ik mij in voor een bardienst?

  • Op de site van SMHC moet je inloggen bij "inloggen LISA TEAM”. Hiervoor heb je je lidnummer en een wachtwoord nodig (indien je dit niet weet, kun je dit aanvragen bij de ledenadministratie via ditzelfde scherm).

  • Boven in het scherm kies je club en vervolgens kies je diensten.

  • Ga naar de voor jou gewenste datum en tijd, klik op inplannen. Hiermee plan je jezelf in voor die bardienst op die dag. Ieder lid hoeft maar 1 bardienst in te vullen.

     

    N.B.: Bij meerdere hockey-spelers in 1 gezin, dient voor ieder lid afzonderlijk een dienst ingevuld te worden. Dus niet alle diensten onder 1 naam inplannen!!. 

    N.B.: De coach hoeft geen dienst te draaien voor het lid waarvan hij/zij coach is.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze per mail stellen bij de barcommissie.

Met vriendelijke groet,

De barcommissie.

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
H1 L.S.C. ALECTO H6 4-4
VetA Noordwijk HB 3-3
JB1 R.H.V. Leonidas JB3 0-2
JD1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh JD1 3-2
MA2 Hockeyclub Barendrecht MA6 2-0
MB1 G.H.C. RAPID MB3 10-1
MB2 HCRB MB3 0-4
MC1 HV Victoria MC8 10-0
MC2 L.S.C. ALECTO MC4 2-3