Agenda
27-9 
Willem de Zwijger
29-9 
Champions Trophy
3-10 
CSG Willem de Zwijge
4-10 
Willem de Zwijger
4-10 
Techn. Commissie -
10-10 
CSG Willem de Zwijge
15-10 
TC-overleg traininge
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
Bardiensten
20-8-2018  | 

BARDIENSTEN:

Het seizoen gaat weer van start. Dus ook de bardiensten moeten weer gevuld worden. Voor de zaterdagen kunnen de (ouders van) leden weer zelf inschrijven op de bardiensten. De bardiensten op de zondag worden vooralsnog ingedeeld door de barcommissie.

Er komen per zaterdag blokken, met ieder 2 bardiensten. Iedere blok wordt dus gedraaid door 2 (ouders van) leden.  De beschrijving van de taken tijdens de bardiensten komt op de site te staan en hangt in het clubhuis.

Ieder lid draait dit seizoen (2018-2019) 1 bardienst. Op dit moment kan er ingeschreven worden voor diensten tot aan de herfstvakantie. 

Als na de herfstvakantie de wedstrijdplanning bekend is voor de rest van het seizoen kunnen de rest van de bardiensten weer ingevuld worden.

Onderling ruilen alsmede het vervangen van een bardienst is toegestaan, mits dit per mail aan de barcommissie is gemeld en men per mail een akkoord heeft ontvangen.

Mocht u onverhoopt de ingeplande bardienst niet kunnen draaien (en ruilen is niet mogelijk), dient u hiervoor per mail contact op te nemen met de barcommissie. Uw dienst kan dan tegen betaling worden overgenomen. Een lijst van vrijwilligers hiervoor is bekend bij de barcommissie.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot het afkopen van een bardienst voor het bedrag van € 35,-. Het afkopen dient u kenbaar te maken voor 1 oktober 2018. Dit kan per mail bij de barcommissie ([email protected]) . U ontvangt dan via de penningmeester een verzoek tot betaling van de afkoopsom.

Aan leden, die verzuimen een bardienst te draaien, zal een boete van €50,- in rekening worden gebracht.

Hoe schrijf ik mij in voor een bardienst?

  • Op de site van SMHC moet je inloggen bij "inloggen LISA TEAM”. Hiervoor heb je je lidnummer en een wachtwoord nodig (indien je dit niet weet, kun je dit aanvragen bij de ledenadministratie via ditzelfde scherm).

  • Boven in het scherm kies je club en vervolgens kies je diensten.

  • Ga naar de voor jou gewenste datum en tijd, klik op inplannen. Hiermee plan je jezelf in voor die bardienst op die dag. Ieder lid hoeft maar 1 bardienst in te vullen.

     

    N.B.: Bij meerdere hockey-spelers in 1 gezin, dient voor ieder lid afzonderlijk een dienst ingevuld te worden. Dus niet alle diensten onder 1 naam inplannen!!. 

    N.B.: De coach hoeft geen dienst te draaien voor het lid waarvan hij/zij coach is.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze per mail stellen bij de barcommissie.

Met vriendelijke groet,

De barcommissie.

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
D1 HDS DJ2 3-2
H1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer H5 3-0
VetA Hockey Club Rotterdam HF 1-5
JB1 HC Schiedam JB3 0-1
JD1 HV Bleiswijk JD1 4-0
MA1 Hockeyclub Alkemade MA2 24-0
MA2 HC Schiedam MA4 6-3
MB1 Dordrechtse Mixed Hockey Club MB4 12-1
MB2 M.H.C. Krimpen MB1 1-3