Agenda
24-7 
'10 mins. gesprekken
3-8 
SMHC Tenue - passen
31-8 
Oefenwedstrijden
31-8 
SMHC Tenue - passen
1-9 
Familietoernooi
7-9 
Start competitie Dis
12-9 
Willem de Zwijger
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
nieuw seizoen; nieuw clubhuis
8-9-2018  | 

Beste leden, ouders van leden en betrokkenen,

De vakantie is voor de meesten weer voorbij, de scholen zijn begonnen en de SMHC maakt zich ook weer op voor een nieuw seizoen. Achter de schermen is er in de diverse commissies wederom hard gewerkt om de start van het nieuwe seizoen goed te laten verlopen.

Zoals wellicht bekend, van horen zeggen of inmiddels met eigen ogen aanschouwd, is er in de afgelopen zomerperiode ook een hoop gebeurd met betrekking tot de inrichting en aankleding van ons clubhuis. We zijn in een zeer korte tijd van het eerste idee, naar planvorming en de daadwerkelijke uitvoering gegaan.

De aanstichters van deze exercitie waren Gabry Renes en Maike van der Heide. Zij zijn met het idee gekomen dat het clubhuis een meer eigentijdse uitstraling moet hebben. Het staat buiten kijf dat zij in die opzet zijn geslaagd.

Het plafond is er gedeeltelijk uitgehaald. De zolder is volledig beloopbaar gemaakt. Men heeft geschilderd. De electra en de verlichting zijn aangepast. Het oude meubilair is vervangen door vaste banken, lage tafels en statafels van steigerhout. De bar is ook bekleed met steigerhout. Door 2 leden een grote en een wat kleinere TV geschonken aan de vereniging, aangesloten op het "net” zodat er via deze kanalen informatie gedeeld kan worden.

Tussendoor zijn ook het buitenterrein en de velden nog "even” netjes gemaakt, groenstroken gesnoeid, velden ontdaan van onkruid zodat dit alles op orde is om het seizoen te laten starten. We mogen echt wel trots zijn op het resultaat!

En aan wie hebben we dit allemaal te danken?

  • De bovengenoemde initiators, Gabry en Maike.
  • Aannemersbedrijf van Baaren uit Cabauw en schildersbedrijf Alex de Ridder uit Schoonhoven. Zij hebben voor het grootste gedeelte de materialen ter beschikking gesteld die nodig waren om tot dit resultaat te komen.
  • Vincent Sluys, Dennis Wolf en Marcel Verdel. Deze heren hebben belangeloos het ontwerp van de nieuwe banken en tafels gemaakt en deze vervolgens in elkaar geschroefd.
  • De Dames, Heren, Veteranen, Trimmers en andere betrokkenen die vele avonden en weekenden hebben gesloopt, gezaagd, geschuurd, geschroefd, geschilderd, electrische bedrading en schakelingen hebben uitgezocht, gesnoeid, onkruid getrokken en de overige werkzaamheden hebben verricht.
Dankzij deze sponsoring, belangeloze inzet en door de verkoop van de inventaris die niet meer nodig was hebben we met zeer beperkte kosten een prachtig resultaat bereikt!

Hulde aan jullie allen en ik persoonlijk vond het erg mooi te zien dat jongere en oudere generatie met elkaar aanwezig waren om de schouders er onder zetten!

Ik wens u een goede start, een mooi en goed seizoen en geniet van uw cluppie!!
Vriendelijke groet,


Bas van Nooten
Voorzitter SMHC

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
D1 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs DJ2 2-4
H1 DSHC H7 1-1
VetA HV Victoria HB 0-2
JD1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JD2 7-2