Agenda
31-8 
Oefenwedstrijden
31-8 
SMHC Tenue - passen
7-9 
Start competitie Dis
12-9 
Willem de Zwijger
19-9 
Willem de Zwijger
26-9 
Willem de Zwijger
3-10 
Willem de Zwijger
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
MD1 najaarskampioen!
30-11-2018  | 

Afgelopen zaterdag zijn de meiden van MD1 op overtuigende wijze 1e in hun poule geworden. Met 13 punten uit 5 wedstrijden en een positief doelsaldo van 21 waren ze voor de achtervolgers Alphen en Ommoord niet meer in te halen.

Met het eventuele kampioenschap in het achterhoofd begonnen de dames wat krampachtig aan de wedstrijd op het koude veld van Ring pass Delft. Na 10 minuten, en mede door een tactieke wissel door de technische staf, werd het eerste doelpunt afgedwongen. Daarna was de spanning eraf bij de dames en begon de MD1 te spelen zoals ze deze competitie vaker hadden laten zien. Mooi samen- en positiespel, goede passes en constante dreiging. Hoewel de tegenstander dapper weerstand bood waren het de meiden van de MD1 die nog 5 keer de bal tegen het hout hoorde knallen.

Voor dit team, wat dit seizoen is samengesteld uit spelers uit de oude teams MD2 en MD3, een geweldige opsteker na seizoenen van negatieve doelsaldi en steevast de drager van de rode lantaarn. Aan het begin van het seizoen waren ze nog wat zoekende, maar nu iedereen letterlijk z’n plek heeft gevonden in het team draait de machine op volle toeren en werd dit kampioenschap met overtuigende cijfers binnengehaald. Chapeau dames!

Om het feest helemaal compleet te maken was het clubhuis "afgehuurd” voor een gezellig moment met spelers, ouders en coaches. Ouders hadden de handen uit de mouwen gestoken en het clubhuis feestelijk aangekleed en er waren heerlijke hapjes gemaakt. Voor de kinderen was er uiteraard friet, heel veel friet. Als klap op de vuurpijl kregen alle spelers een hoodie uitgereikt met daarop hun naam. En het bleef nog lang onrustig in het clubhuis!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
D1 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs DJ2 2-4
H1 DSHC H7 1-1
VetA HV Victoria HB 0-2
JD1 Dordrechtse Mixed Hockey Club JD2 7-2