Agenda
27-5 
Schoonhovens College
2-6 
TC vergadering
9-6 
Bestuursvergadering
19-6 
Geen Waardse Sport S
24-6 
TC vergadering
10-7 
TC vergadering
15-7 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
SMHC bardiensten veldseizoen 2019
12-2-2019  | 
Beste SMHC'ers,

Het buitenseizoen gaat bijna weer van start. Op zaterdag 9 maart zullen de eerste competitiewedstrijden 2018/2019 gespeeld worden. Hiervoor moeten dus ook weer de bardiensten gevuld worden. Voor de zaterdagen kunnen de (ouders van) leden zichzelf inschrijven op de bardiensten. De bardiensten op de zondag worden ingedeeld door de barcommissie.

De bardiensten op de zaterdag zijn verdeeld in blokken, met ieder twee bardiensten. Ieder blok wordt dus gedraaid door twee (ouders van) leden. De beschrijving van de taken tijdens de bardiensten zijn te vinden in het clubhuis. En deze taken moeten uitgevoerd worden tijdens de dienst. 

Ieder (ouders van) lid draait dit seizoen (2018/2019) één bardienst. Aangezien dit het tweede deel van de competitie is, zijn er een hoop (ouders van) leden die al een bardienst hebben gedraaid en deze hoeven dus ook geen bardienst te draaien. Ieder lid moet per seizoen minimaal één bardienst draaien, met uitzondering van coaches en leden die de bardienst hebben afgekocht. Heb jij het eerste deel van het seizoen nog geen bardienst gedraaid en telt geen van de uitzonderingen voor jou, plan dan nu jouw dienst zelf in of word ingedeeld door de barcommissie. 

De bardiensten voor het gehele seizoen tot aan de zomervakantie zijn al in te plannen via: https://team.lisa-is.nl/Shift nadat je hebt ingelogd met jouw Lisa inloggegevens. 

Onderling ruilen of het vervangen van een bardienst is toegestaan, mits dit per mail aan de barcommissie is gemeld en hiervan per e-mail een akkoord van is ontvangen. Mocht u onverhoopt de ingeplande bardienst niet kunnen draaien (en ruilen is niet mogelijk), dient u hiervoor per mail contact op te nemen met de barcommissie. Uw dienst kan dan tegen betaling worden overgenomen. Een lijst van vrijwilligers hiervoor is bekend bij de barcommissie.

Tevens bieden we de mogelijkheid tot het afkopen van een bardienst voor het bedrag van € 35,-. Het afkopen dient u kenbaar te maken voor 1 maart 2019. Dit kan per mail bij de barcommissie (bar@smhc.info) . U ontvangt dan via de penningmeester een verzoek tot betaling van de afkoopsom, wanneer u dit in het eerste deel van de competitie heeft gedaan, geldt dat ook voor dit deel van de competitie. Aan leden, die verzuimen een bardienst te draaien, zal een boete van €50,- in rekening worden gebracht.

Hoe schrijf ik mij in voor een bardienst?

Op de site van SMHC moet je inloggen bij "inloggen LISA TEAM”. Hiervoor heb je jouw lidnummer en een wachtwoord nodig (indien je dit niet weet, kun je dit aanvragen bij de ledenadministratie via ditzelfde scherm) -> https://team.lisa-is.nl/Shift.

Boven in het scherm kies je club en vervolgens kies je diensten.

Ga naar de voor jou gewenste datum en tijd, klik op inplannen. Hiermee plan je jezelf in voor die bardienst op die dag. Ieder lid hoeft dus maar één bardienst in te vullen, wanneer u als ouder meerdere kinderen op de hockey heeft, dient u wel voor elk kind één dienst te draaien.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u deze per mail stellen bij de barcommissie.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
Download de app in de Apple store of Google Play store