Agenda
27-5 
Schoonhovens College
2-6 
TC vergadering
9-6 
Bestuursvergadering
19-6 
Geen Waardse Sport S
24-6 
TC vergadering
10-7 
TC vergadering
15-7 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
Opzeggen lidmaatschap - nieuwe teamindeling
14-5-2019  | 

Natuurlijk zien wij liever niet dat je overweegt om jouw lidmaatschap op te zeggen en gaan wij je inzet in - en buiten - het veld enorm missen. Mocht je toch tot dit besluit komen dan stellen wij het op prijs wanneer je de reden(en) voor beëindiging van het lidmaatschap met ons wilt delen in je opzeggingsmail. Natuurlijk hopen wij je later terug te zien op onze hockeyclub.

 

Voor alle opzeggingen geldt dat alleen opzegging via de ledenadministratie geldig is. Iedere andere manier van opzegging wordt geacht niet te zijn gedaan. Coaches en/of trainers zijn natuurlijk ook altijd graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van je plannen, maar een opzegging via de coach/trainer is nooit een officiële opzegging!

 

De spelregels zijn als volgt:

 

Alle spelers (JJ, Jeugd, Senioren, trimmers)

Opzeggingen van jeugdleden en mini's moeten vóór 1 juni 2019 worden gemaild aan de ledenadministratie op de volgende e-mailadres: [email protected]

 

Afmelden voor het volgende seizoen dient te gebeuren voor 1 juni. 

Bij latere afmelding wordt een bedrag van 40 euro in rekening gebracht, zijnde de bondsafdracht + administratiekosten.

 

Er wordt een uitzondering gemaakt voor eindexamenkandidaten. Als je plannen hebt om elders te gaan studeren en nog niet zeker bent of je het volgende seizoen kunt doorspelen, dan dien je jouw opzegging ook voor 1 juni a.s. door te geven. Dit kun je dan doen onder voorbehoud en kun je na de uitslag van je eindexamen alsnog bevestigen of terugtrekken.

 

De opzegging wordt per mail bevestigd door de ledenadministratie en is daarmee definitief. Geen bevestiging van de opzegging betekent dat deze nog niet is verwerkt. Houd je mailbox in de gaten en stuur een herinnering als de bevestiging niet binnen één week is ontvangen.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
Download de app in de Apple store of Google Play store