Agenda
30-3 
Bestuursvergadering
1-4 
Trainen Olympic Move
9-4 
Schoonhovens College
16-4 
Schoonhovens College
17-4 
GEEN Koningsspelen
6-5 
Schoonhovens College
7-5 
Schoonhovens College
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
Geen hockey in verband met Corona virus
16-3-2020  | 
Beste SMHC-ers,

Vanuit sportief oogpunt hebben we helaas alle hockey-activiteiten van SMHC stil moeten leggen. Vanuit het oogpunt van de gezondheid van onze leden alsmede hun  familie/vrienden en naasten werken wij echter vol overtuiging mee aan dit besluit.

Geen hockey t/m 6 april.
SMHC volgt het beleid en de keuzes van de KNHB, RIVM en het kabinet. Concreet betekent dit dat tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland zal plaatsvinden. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen, ongeacht niveau en competities. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Ook velden dicht t/m 6 april.
Naast de hockeywedstrijden betekent het ook dat er géén andere hockeyactiviteiten kunnen plaatsvinden en dat zowel onze velden als het clubhuis dicht is. Dit geldt voor alle leden van SMHC. Indien toegang gewenst is tot het clubhuis, gaarne hiervoor contact opnemen met het bestuur. Op onze velden mogen onder geen beding activiteiten en ook géén zelf georganiseerde trainingen plaatsvinden.

Standpunt van de KNHB.
Eerder al vroeg de KNHB de hockeyverenigingen om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden. 

Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn erop gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNHB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNHB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF. 

Laatste stand van zaken.
De laatste updates met betrekking tot het coronavirus kun je vinden op de website van KNHB (www.knhb.nl) en uiteraard zullen wij ook de SMHC-website actueel houden (www.smhc.info). 

Verdere communicatie.
Indien informatie direct relevant is voor onze leden, zal de communicatie zo spoedig mogelijk per email naar iedereen en via de coaches via whatsapp naar de teams worden gecommuniceerd.

Wij vinden het oprecht jammer dat we de komende weken niet met elkaar kunnen hockeyen en we hopen dat dit op relatief korte termijn hervat kan worden. Tot die tijd bedanken we alle leden voor medewerking aan deze maatregelen.


Met sportieve groet,
Namens het bestuur,

Harbert van der Wildt
voorzitter.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen