Agenda
5-10 
Gymlesymles Schoonho
5-10 
KNHB Basisopleiding
7-10 
Sportles Willem de Z
8-10 
Sportles Willem de Z
8-10 
Keeperstraining
10-10 
Inhaaldag competitie
11-10 
Club van Honderd kic
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Wedstrijdplanning 2020-2021 en DWF
22-8-2020  | 
Ivm Covid is er zo gepland dat er (in principe) geen wedstrijden tegelijk starten en eindigen. De publiek stromen zijn op deze manier beter te hanteren en maken het beter mogelijk om afstand van elkaar te bewaren. Omdat deze planning meer vraagt van onze veldcapaciteit, wil ik jullie vragen de wedstrijdtijden strak te hanteren. Dit geldt uiteraard ook voor de rusttijden. Houdt de tijd aan welke KNHB reglement voorschrijft. (bij twijfel over speelduur/rusttijden; raadpleeg de KNHB wedstrijdreglementen op de KNHB website). 

Verder is het weer belangrijk dat de coaches het DWF afronden. Graag op de dag van de wedstrijd zelf. Is het dwf niet afgerond op zondag 18.00 dan garandeerd de bond niet langer dat de scores meegenomen worden in de competitie. Dus maak er een gewoonte van het DWF gelijk na de wedstrijd samen met de arbitrage af te ronden. Voor jongste jeugd is er geen arbitrage en dient de coach dit te doen. Voor uitleg, zie onderstaande link. Zijn er opmerkingen over de wedstrijd/uitslag/arbitrage of anders, plaats deze op het DWF. Ik kan geen klacht/melding maken bij de KNHB als het DWF leeg is. Als het gewenst is dat ik een melding maak bij de KNHB ontvang ik ook graag een mail met daarin de opmerkingen en verslag van het wedstrijdverloop.


Nog 1 opmerking vanuit de KNHB; het niet beschikbaar hebben van een compleet team is geen reden voor afgelasting. Plan vooruit, de speeldagenkalender is beschikbaar, laat de spelers op tijd hun aan- en afmeldingen in LISA kenbaar maken. Vanwege de ruimere planning door Covid is het wijzigen van de wedstrijden niet eenvoudig en ook niet gewenst. Inhalen van een wedstrijd moet altijd vóór de originele speeldatum plaatsvinden.

Fijne competitie!

Sanne
Wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd en Junioren

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 Goudse MHC D2-O 2-2
DJ1 HV Victoria DJ12 2-2
H1 Goudse MHC H2-O 6-2
VetA V.M.H.C. CARTOUCHE H35E 3-3
JA1 HC De IJssel JA2 4-4
JC1 HC Feijenoord JC1 3-2
Download de app in de Apple store of Google Play store