Agenda
5-10 
Gymlesymles Schoonho
5-10 
KNHB Basisopleiding
7-10 
Sportles Willem de Z
8-10 
Sportles Willem de Z
8-10 
Keeperstraining
10-10 
Inhaaldag competitie
11-10 
Club van Honderd kic
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Seizoenstart SMHC 2020/2021 incl COVID-19 update
29-8-2020  | 


Beste SMHC-ers, 

 

De nieuwe seizoenstart staat weer voor de deur, zo zijn de trainingen inmiddels weer opgestart en vanaf zaterdag 5 september start de reguliere veldcompetitie. Wij hebben er enorm veel zin in, en hopen dat we met elkaar weer mooie hockeymomenten mogen beleven. 

 

Stiekem hadden we wellicht met zijn allen gehoopt dat COVID-19 met al haar gevolgen achter ons lag, helaas is het daarvoor nog te vroeg. Dat betekent dat we hier terdege rekening mee moeten houden. Het is in die zin ook onzeker hoe het hockeyseizoen zich ontwikkelt. Ons beleid blijft onveranderd, we volgen de richtlijnen van KNHB, RIVM en het kabinet.  

 

Het is inmiddels zo dat door de (lokale) overheid er meer gestuurd gaat worden op lokale oplevingen van het virus. Indien er lokale haarden ontstaan, kan dit zomaar betekenen dat SMHC gesloten dient te worden. Het goede nieuws is dat dit betekent dat wij met zijn allen kunnen helpen om dit risico te verkleinen om zodoende een mooi seizoen te hebben.  

  

Dit betekent dat we echt een beroep doen op jullie hulp en medewerking om de regels rond COVID-19 op te volgen en daar waar nodig anderen er ook op aan te spreken indien dit niet gebeurd 

 

Vanaf volgende week zijn er door ons een aantal maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van COVID-19 te minimaliseren. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om routing op en rond het veld, gebruik van de kantine, kleedkamers en toiletten; maar ook het aanmelden registeren van alle aanwezigen op het complex (zie ook https://smhc.info/registratie). Tevens gelden er regels voor het vervoer bij uitwedstrijden en vragen we om de regels van de ontvangende clubs te respecteren.  

 

Bij dit bericht zit 1 bijlage betreffende het reilen en zeilen rond het gebruik van het clubhuis zoals deze door de barcommissie zijn opgesteld en de maatregelen rond de wedstrijden en trainingen zoals deze door de technische commissie zijn opgesteld. Het verzoek aan jullie om deze te lezen.


Wij beseffen ons dat de start van het seizoen 2020/2021 een hele andere is dan anders. We rekenen op een ieders medewerking en hopen op een mooi, sportief en gezond seizoen. 

 

Met gezonde en sportieve groet, 

Namens het bestuur van SMHC, 

 

Harbert van der Wildt 

Voorzitter Bijlage: 200829_bijlagen_Corona.docx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 Goudse MHC D2-O 2-2
DJ1 HV Victoria DJ12 2-2
H1 Goudse MHC H2-O 6-2
VetA V.M.H.C. CARTOUCHE H35E 3-3
JA1 HC De IJssel JA2 4-4
JC1 HC Feijenoord JC1 3-2
Download de app in de Apple store of Google Play store