Agenda
24-10 
MC2: Strafcornertrai
26-10 
Gymles Schoonhovens
29-10 
Keeperstraining
29-10 
TC Vergadering
1-11 
Keepersclinic
2-11 
Gymles Schoonhovens
2-11 
KNHB Basisopleiding
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
BELANGRIJK: Covid update nav persconferentie van 28 september 2020
29-9-2020  | 


Beste SMHC-ers,

 

Als eerste willen we jullie allemaal bedanken voor de inzet en bereidheid om de opgelegde maatregelen de afgelopen periode na te leven. Hoewel niet altijd makkelijk, zijn we tevreden hoe het op ons clubje gaat. Helaas krijgen we toch te maken met nieuwe maatregelen. Jullie hebben deze ongetwijfeld gisterenavond ook gehoord op de persconferentie van het kabinet. Hoewel zeker niet onverwacht, wel een tegenvaller dat we nog lang niet terug kunnen naar normaal.

 

Het goede nieuws is dat we voorlopig mogen blijven hockeyen!

 

Om te kunnen blijven hockeyen is er wel een aantal maatregelen bijgekomen, welke in zullen gaan op 29 september 18:00uur en tenminste 3 weken zullen duren. Wij zullen deze ook apart op de website publiceren, maar hier alvast de belangrijkste:


1. Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom. Dit geldt voor thuisspelende ploegen maar ook voor uitspelende ploegen.

2. Op het moment dat spelers van het veld komen, zijn het toeschouwers en dienen ze zo spoedig mogelijk van het terrein te gaan. Er mogen maximaal 40 mensen op het terrein aanwezig zijn.

3. Begeleiders/coaches worden niet als toeschouwer gezien, maar het aantal zal tot een minimum beperkt moeten blijven (dus rij-ouders en coaches, anders niet).

4. Voor thuiswedstrijden/trainingen geen begeleiders en/of ouders toegestaan (muv de trainers).

5. De kantine gaat dicht, incl. het uitgiftepunt. Dus ook geen kannen limonade na de wedstrijden. Wel blijft het damestoilet toegankelijk en de ehbo-koffer/AED in de gang. In plaats van de bardienst zal er elke zaterdag/zondag een ouder/vrijwilliger aanwezig zijn voor openen van clubhuis en toezicht in geval van calamiteiten. Dit wordt georganiseerd door de reguliere bardienstplanning (Roos van Dongen), zie ook het separate bericht van onze barcommissie.

6. Voor spelers boven de 12 geldt: als ze van het veld komen is een maximale groepsgrootte van 4 personen toegestaan.

7. Het clubhuis kan in uitzonderlijke gevallen gebruikt worden voor vergaderingen, met een maximum van 10 personen. Hier dient vooraf toestemming voor gevraagd te worden bij het bestuur via [email protected].

8. De lokale gemeente gaat strikter handhaven, kortom confirmeren aan bovenstaande regels is noodzakelijk om sluiting van de club te voorkomen.

9. Tot slot; REGISTRATIE bij betreden terrein blijft onverminderd van kracht, net als 1,5m regel en thuis blijven bij klachten of als huisgenoten/familieleden getest zijn op COVID.

 

Blijf de komende tijd up to date door onze website te raadplegen, zie http://www.smhc.info . Tevens geeft de website van de overheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport een helder overzicht van de meest gestelde vragen.

 

Tot slot verwachten wij nog een update van de KNHB, hier zal uit moeten blijken of er verdergaande hockey-specifieke maatregelen worden opgelegd voor wedstrijden en/of trainingen. Tot nadere orde gaan we ervan uit dat dit ongewijzigd blijft.

 

Twijfel je toch of heb je een andere vraag, aarzel dan niet om te vragen bij coaches, TC of het bestuur.

 

We rekenen allemaal op jullie medewerking en hopen op sportieve voortzetting van het seizoen.

 

Veel succes en gezondheid gewenst,

Namens bestuur SMHC,

 

Harbert van der Wildt

Voorzitterterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
DJ1 Hockeyclub Barendrecht DJ2 2-3
H1 D.H.C. Hudito H6 5-4
VetA Hockey Club Rotterdam H35E 1-3
D1 R.H.V. Leonidas D19 2-1
Download de app in de Apple store of Google Play store