Agenda
23-8 
Start trainingen *fa
23-8 
Lijncoördinatoren br
24-8 
Trainers opleding en
25-8 
Coachavond
28-8 
Oefenwedstrijden
30-8 
Start trainingen
31-8 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Van bardienst naar "corona toezichthouder"
29-9-2020  | 

Zoals jullie wellicht gehoord hebben, moeten de sportkantines weer op slot, wij stoppen dan ook helaas met de verkoop. In het clubhuis staan dus de kassa en het koffiezetapparaat uit. Wel is er 1 persoon aanwezig om toezicht te houden. De ingeschreven bardiensten zijn dan ook omgezet naar een "corona toezichthouder". 


De club wordt nog steeds geopend door een barhoofd, vervolgens zal 1 ouder of lid de dienst draaien. Geen verkoop, wat dan wel? We moeten allemaal extra opletten en dat is dan ook een belangrijke rol tijdens deze dienst. Zijn er toch toeschouwers, vraag deze dan te vertrekken. Let op: ouders die rijden van de tegenpartij mogen wel kijken, maar zorg dat zij afstand houden. Zorg ook dat iedereen zich registreert via de QR-code (m.u.v. spelers die in LISA zijn aangemeld).


Het clubhuis is open voor de damestoiletten en eerste hulp. Is er iemand gewond geraakt op het veld? Dan ben jij degene die helpt. Na de wedstrijd kun je eventueel spelers verwijzen naar het waterpunt buiten om te drinken, maar in principe moeten zij zo snel mogelijk van het terrein af. Ook kan het zijn dat de scheidsrechters een fluitje nodig hebben die zij van jou krijgen, de arbitrage zorgt dat deze in het clubhuis liggen en ook kunnen de scheidsrechters een flesje drinken krijgen in de rust. Als laatste dienst is het belangrijk dat de club netjes en goed wordt afgesloten en de sleutel gebracht wordt naar Ditje Hilgeman op zaterdag en naar Roos van Dongen op zondag.  Bedankt alvast voor jullie medewerking


Namens de Barcommissie,

Roos van Dongenterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
H1 HC Waddinxveen H2-O 1-4
VetA Goudse MHC H35A 0-9
H1 HC Nieuwkoop H1 0-6
JA1 Rijswijksche Hockey Club JA3 12-0

 Volg SMHC op Instagram


En heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app