Agenda
24-10 
MC2: Strafcornertrai
26-10 
Gymles Schoonhovens
29-10 
Keeperstraining
29-10 
TC Vergadering
1-11 
Keepersclinic
2-11 
Gymles Schoonhovens
2-11 
KNHB Basisopleiding
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Aanvulling COVID-maatregelen vanaf 14 oktober 2020
15-10-2020  | 

Beste SMHC-ers,
 
Zoals we gisteren hebben beloofd, komen we hiermee met aanvullende informatie over de gevolgen van de aangekondige COVID-maatregelen voor SMHC. 
 
1. Trainingen gaan door voor alle teams t/m 17 jaar. Dit betekent concreet dat de volgende teams tot 11 november as niet meer kunnen trainen: Veteranen, Trimmers, Dames Recreanten, H1, D1, DJ1. Alhoewel de overheid aangeeft dat vanaf 18 jaar er getraind kan worden in groepsgroottes van maximaal 4 personen, gaan wij dit niet doen. Voor het hockeyspel is dit namelijk een niet reëele groepsgrootte;
 
2. Vanuit de TC, in overleg met de coaches en teams, gaan we kijken of we onderlinge wedstrijden voor teams t/m 17 jaar kunnen gaan organiseren. Vanaf wanneer en in welke vorm / en welke teams komen wij snel op terug.

3. We hebben als bestuur besloten om in relatie tot COVID en de maatregelen van het kabinet dit jaar niet mee te doen aan de zaalcompetitie. Hiervoor in de plaats melden wij alle zaalcompetitieteams aan voor de midwintercompetitie. Met de gelegenheids-zaalteams (bv Dames veterinnnen en Heren veteranen) wordt per geval bepaald hoe en wat. Op dit moment weten we nog niet of de midwintercompetitie doorgang vindt, maar de KNHB is nog steeds voornemens dit te organiseren. Uiteraard moet hiervoor ruimte geboden worden door het kabinet. We hebben nog een aantal weken te gaan voordat dit besluit bekend wordt.

4. Er zullen dit seizoen geen trainingen in de zaal plaatsvinden, dus alle teams blijven trainen op het SMHC-complex zolang er geen sprake is van vorst. Dit is ter beoordeling aan de TC. 
 
5. Tot slot, moet de komende weken de eerste termijn voor de contributie voor het seizoen 2020/2021 worden betaald  (in 3 gelijke termijnen, verspreid over het jaar). Wij zullen de komende periode in kaart brengen hoe de COVID-situatie ons normale programma beïnvloedt en hoe dit zich verhoudt tot de gemaakte kosten. Op basis van deze analyse zijn wij voornemens een teruggave te doen, welke we verrekenen met de 3e termijn. Op deze wijze proberen we alle SMHC-leden tegemoet te komen voor een hockeyseizoen wat anders is dan normaal.
 
Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid toe de komende weken en we zullen jullie regelmatig op de hoogte houden van het ontwikkelingen. Vooralsnog hopen wij dat er vanaf 11 november weer meer ruimte ontstaat om te hockeyen.
 
Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de SMHC website, de site van de overheid (www.rijksoverheid.nl) en het bijgevoegde bestand.
 
Met sportieve en gezonde groet,
Namens het bestuur van SMHC,
 
 
Harbert van der Wildt
Voorzitter


Bijlage: 201013_gedeeltelijke-lockdown-png-v2.png

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
DJ1 Hockeyclub Barendrecht DJ2 2-3
H1 D.H.C. Hudito H6 5-4
VetA Hockey Club Rotterdam H35E 1-3
D1 R.H.V. Leonidas D19 2-1
Download de app in de Apple store of Google Play store