Agenda
26-11 
Keeperstraining
26-11 
evaluatie trainers
26-11 
Online scheidsrechte
28-11 
Oefenwedstrijd MD1 -
29-11 
Inhaaldag competitie
30-11 
TC Vergadering
5-12 
Inhaaldag veldcompet
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Tijd om van start te gaan met de scheidsrechterscursus
27-10-2020  | 
*Dit bericht is bestemd voor de leden die zich hebben aangemeld voor het scheidsrechtersexamen* 

Beste SMHC-ers,

Bedankt voor je aanmelding voor het scheidsrechtersexamen van 26 november.

Persoonlijke inlogcode
Vanuit de KNHB hebben jullie een instructiemail ontvangen met daarin de link naar de leeromgeving 'KNHB College'. In de mail staat een uitgebreide uitleg over het registratie- en inlogproces. 

Je hebt tot drie maanden na het behalen van de kaart toegang tot de leeromgeving zodat je ook na je examen nog je kennis kunt opfrissen.

Belangrijk: Wij gebruiken het eerste mailadres dat bij ons bekend is. Dit e-mailadres is persoonlijk. Er kunnen geen twee kandidaten gebruik maken van hetzelfde e-mailadres (je kunt inloggen bij ‘Mijn Lisa’ om het e-mailadres te controleren en eventueel aan te passen).

Let op: 
  • Het kan zijn dat het bondsnummer van de cursist nog gekoppeld is aan het emailadres van één van de ouders. In dat geval ontvangt de cursist de aanmeldbevestiging dus niet op zijn/haar eigen e-mailadres, maar op dat van de betreffende ouder; 
  • Mocht de cursist een Hotmail-account hebben dan komt de aanmeldbevestiging mogelijk in de spambox of met vertraging binnen.
Mocht je geen mail van de KNHB hebben ontvangen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar [email protected] 

Hoe werkt het?
De cursus voor het scheidsrechtersexamen wordt gegeven met behulp van e-learning. Je leert dus thuis achter de computer. De online cursus neemt in totaal ongeveer drie tot vier uur in beslag, afhankelijk van je kennis van de spelregels.

Vanwege de Covid-19 ontwikkelingen zal dit jaar ook het examen online thuis plaatsvinden. Het examen is op 26 november om 20:00 uur. Het examen is op dit moment nog in ontwikkelingen, aanvullende informatie over het examen zullen wij tijdig met jullie delen. 

Waarom een scheidsrechtersexamen?
We willen graag benadrukken dat het behalen van het scheidsrechtersexamen verplicht is voor alle spelende leden vanaf de B1-categorie. Het behalen van een kaart en het beter begrijpen van de regels geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen tijdens het fluiten, maar geeft je ook meer voordeel in je eigen spel!

Snel nog aanmelden? Stuur een mail naar [email protected]

Wij wensen jullie allemaal veel succes bij de voorbereiding en natuurlijk voor het examen zelf. Als er vragen zijn, mail ons dan gerust.

Met sportieve groet,

De Arbitragecommissieterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
Download de app in de Apple store of Google Play store