Agenda
4-12 
Inhaaldag KNHB compe
4-12 
Oefenwedstrijd MC2 -
5-12 
Start zaalcompetitie
7-12 
Spelregelcafe zaalre
7-12 
Bestuursvergadering
8-12 
Online bijeenkomst c
8-12 
Spelregelcafe zaalre
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Update Covid-19 nav persconferentie van 2 november 2021
5-11-2021  | 

Beste SMHC-ers,

 

Afgelopen dinsdag is op de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat er extra maatregelen worden ingesteld per 6 november 2021. Waar het in eerste instantie de bedoeling was dat dit zou gaan gelden voor zowel het hockeyen zelf als het gebruik van clubhuis, toiletten en kleedkamers, bleek op woensdag dat de maatregelen enigszins versoepeld zijn.

 

Concreet betekent dit dat vanaf 6 november er om een Corona Toegangsbewijs (CTB) gevraagd moet worden bij het betreden van ons clubhuis voor iedereen van 18 jaar en ouder. Van deze verplichting uitgezonderd zijn diegene van SMHC die vanuit hun functie aanwezig zijn. Zoals trainers, coaches, barcommissie en arbitrage.

 

Voor ons als club is het lastig om deze beoordeling te maken, aangezien wij niet goed kunnen beoordelen wie van de bezoekende clubs in functie zijn en wie niet, tevens hebben wij op deze korte termijn niet direct geregeld hoe we de handhaving zouden willen gaan doen. Om die reden hebben wij besloten vanaf 6 november het clubhuis weer in te richten als afhaallocatie, en zodoende niet te hoeven controleren op CTB’s. De komende weken zullen we evalueren of dit goed werkt, en waar nodig aanpassingen doen.

 

Wij verzoeken jullie allemaal medewerking te verlenen aan deze maatregel. Verder willen we als bestuur graag jullie aandacht vragen voor de nog immer geldende basismaatregelen:

-       Bij klachten aub thuis blijven en je laten testen;

-       1,5m afstand bewaren

-       Je basishygiëne treffen (handen wassen, niezen in elleboog etc.)

 

Wij hopen op deze wijze een goede afronding van de 1e helft van het seizoen te hebben. Voor de start van het zaalseizoen zal ook een aantal maatregelen gaan gelden. Deze worden apart de komende weken gecommuniceerd. Graag ook hier de aandacht voor.

 

Met sportieve en gezonde groet,

Namens Bestuur SMHC,

 

Harbert van der Wildt

Voorzitter


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 DSHC D5 1-2
H1 DSHC H6 2-2
VetA35+ H.C. Derby H35B 2-2
JB1 G.H.C. RAPID JB3 3-1
JD1 Hockey Club Rotterdam JD5 4-2

 Volg SMHC op Instagram


En heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app