Agenda
23-8 
Teambespreking MB1
3-9 
MB1 - Feijenoord MB1
10-9 
Start competitie 22/
11-9 
Start competitie 22/
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Geef je kind van 4-5 jaar op voor Funkey Hockey!
10-11-2021  | 

Klimmen, klauteren,balanceren, rennen, springen, landen, ballen slaan, schoppen, gooien en vangen… bij Funkey Hockey komen alle vaardigheden aan bod. Het is dan ook meer een speeltuin dan een training.

 

Met Funkey Hockey leren kinderen van 4 en 5 jaar spelenderwijs bewegen. Met kleurrijke speelmaterialen worden allerlei leuke spelletjes gedaan. Ontdekken staat daarbij centraal. Ze ontwikkelen zich zo op motorisch vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Ze leren samenwerken, vertrouwen en elkaar grenzen respecteren. Maar bovenal hebben ze een boel plezier!

 

In het programma zitten ook eenvoudige hockey-oefeningen met een speciale zachte stick en bal; je hebt dus voor Funkey Hockey geen eigen hockeystick en bitje nodig. En vind je zoon of dochter het leuk dat kan hij of zij met 6 jaar doorstromen naar de F-jeugd. Funkey Hockey is ontwikkeld door de Nederlandse hockeybond (KNHB). Meer informatie vind je opwww.knhb.nl

 

Zo meld je je kind aan:

Ze lessen zijn op woensdagen van 5-6 uur in groepjes van maximaal 20 kinderen. Bij voldoende aanmeldingen komt er een tweede groep op zaterdag van 9-10 uur. De kosten zijn 115,- euro voor een heel seizoen. Stroom je later in dan krijg je korting naar ratio. Geef je zoon of dochter op door dit formulier in te vullen.

 

Wil je je kind eerst Funkey Hockey laten uitproberen bij ons op de club, dan kan dat. Je kind kan 3x gratis komen kijken en meedoen. Daarna kan je beslissen of je ermee doorgaat. Geef op het aanmeldformulier aan dat je eerst wil komen proefdraaien.

 

Mocht je toch nog vragen hebben, stuur een e-mail naar [email protected] ter attentie van Fleur Wepster.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
MD1 OMHC MD2 1-7
D1 DSHC D5 4-1
DJ1 Hockeyclub Barendrecht DJ3 1-3
H1 DSHC H6 4-3
HJ1 HV Victoria HJ5 1-2
MB2 Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs MB8 8-1
VetA35+ H.C. Derby H35B 6-5

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app