Agenda
5-10 
Workshop voor scheid
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
We gaan weer beginnen, plan nu je bardienst!
26-8-2022  | 

Beste SMHC'ers,

Er gaat weer een nieuw seizoen van start! Na de zomervakantie, is het moment weer aangebroken dat we met zijn allen het veld op mogen. Zo staat het seizoen 2022/2023 voor de deur en zijn alle wedstrijden tot aan de herfstvakantie gepland.

 

Dit is een geheel nieuwe competitie en dat betekent dat er weer bardiensten gevuld moeten worden en dat alle vorige gedraaide en afgekochte bardiensten zijn vervallen.

 

Voor de zaterdagen kunnen de (ouders van) leden zichzelf nu weer inschrijven op de bardiensten. Iedere bardienst wordt gedraaid door twee (ouders van) leden. Het clubhuis wordt altijd geopend door een barhoofd en deze zorgt ervoor dat de bar klaar is voor de dag. Wil jij ook een barhoofd worden? Scroll dan snel naar beneden! De bardiensten op de zondag worden ingedeeld door de barcommissie en zullen gedraaid worden door de senioren zelf.

 

Ieder (ouders van) lid draait dit seizoen (2022/2023) één bardienst per spelend lid. Ieder lid moet per seizoen minimaal één bardienst draaien, met uitzondering van coaches, vrijwilligers en leden die de bardienst hebben afgekocht. Heb je meerdere kinderen die lid zijn van de club? Dan draai je per kind één bardienst en niet één dienst in het geheel.

 

De bardiensten voor het gehele seizoen tot aan de herfstvakantie zijn al in te plannen via: https://team.lisa-is.nl/Shift nadat je hebt ingelogd met jouw Lisa inloggegevens. 

Onderling ruilen of het vervangen van een bardienst is toegestaan, mits dit per mail aan de barcommissie is gemeld en hiervan per e-mail een akkoord van is ontvangen. Mocht u onverhoopt de ingeplande bardienst niet kunnen draaien (en ruilen is niet mogelijk), dient u hiervoor per mail contact op te nemen met de barcommissie.

 

Tevens bieden we de mogelijkheid tot het afkopen van een bardienst voor het bedrag van € 35,-. Het afkopen dient u kenbaar te maken voor 10 september 2022. Dit kan per mail bij de barcommissie ([email protected]). U ontvangt dan via de penningmeester een verzoek tot betaling van de afkoopsom. Aan leden, die verzuimen een bardienst te draaien, zal een boete van €50,- in rekening worden gebracht.

 

Word deel van de barcommissie

Het ultieme zaterdag gevoel is natuurlijk het team van jouw kind aanmoedigen met een vers bakje koffie en er daarna voor zorgen dat de kids na hun wedstrijd iets te drinken krijgen.

 

Om dit een realiteit te maken, is de club op zoek naar nieuwe barhoofden. Als barhoofd open jij de club en het clubhuis en zorg je dat alles klaar is voor de rest van de dag. Je bent dus een vroege vogel en vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Zo begint jouw dag met snel het koffiezetapparaat aanzetten, anders hebben de eerste ouders niet op tijd hun koffie.Aangezien een barhoofd altijd de eerste op de club is en daarna de jongste jeugd speelt, zou een ouder van een jongste jeugd lid de perfecte kandidaat zijn. Zijn jouw kinderen al wat ouder, maar vind je het niet erg om vroeg uit de veren te zijn en wil je graag jouw steentje bijdragen? Dat kan natuurlijk ook! Wil je je graag aanmelden als vrijwilliger of iets meer weten, mail dan naar [email protected] 

 

Mocht u nog vragen hebben over de diensten of het worden van een barhoofd, kunt u deze altijd per mail stellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

De Barcommissie

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app