Agenda
30-5 
Schoonhovens College
4-6 
SMHC Pinkster-toerno
4-6 
SMHC Pinkstertoernoo
9-6 
Waardse Sportspelen
10-6 
Waardse Sportspelen
13-6 
Schoonhovens College
20-6 
Schoonhovens College
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit MF1MIX HC De Hoeksche Waard MF2
09:30 Thuis M8E1 H.C. Derby M8E3
15:35 Uit MD1 OMHC MD2

Inschrijvingsformulier. 

Wanneer u het inschrijfformulier invult, wordt u eerst "Proeflid". U traint dan kostenloos enkele trainingen mee. Een stick kunt u van de club lenen. En als het goed bevalt, dan stuurt u een berichtje naar de leden administratie dat u definitief lid wilt worden. Voor jeugdleden is een minimum leeftijd van 5 jaar aan te bevelen. Twijfelt u en zit u met vragen, stuur dan een mail naar [email protected].  Na uw aanmelding neemt de TC contact met u op voor verdere details.

Met het inschrijven als lid bij SMHC verklaart u zich verder te houden aan de clubregels en bondsregels aangaande het fluiten van wedstrijden, bardienst en rijden.

De club werkt conform de AVG-2018 regels privacy wetgeving; zowel voor het verwerken als het bewaren van persoonsgegevens. Nieuwe leden onder de 16 jaar kunnen enkel door (een van hun) ouders worden ingeschreven.
SMHC bewaart in haar professionele administratie enkel de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Maximaal 2 jaar na uw uitschrijving worden alle persoonsgegevens verwijderd uit onze bestanden.  Leden en vrijwilligers ontvangen géén commerciële emails van SMHC, tenzij uitdrukkelijk over hockey en clubgericht.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 R.H.V. Leonidas D11 1-1
H1 D.H.C. Hudito H9 3-3
HJ1 VMHC Pollux HJ1 0-0
VetA35+ HC Ypenburg H35B 1-0
JB1 Hockeyclub Barendrecht JB2 0-3
JD1 R.H.V. Leonidas JD3 8-0

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app