Agenda
18-11 
Dansschool Boxman
20-11 
Gymles
21-11 
BV
25-11 
Dansschool Boxman
29-11 
Techn. Commissie -
2-12 
Dansschool Boxman
9-12 
Dansschool Boxman
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
lidmaatschap_bardienstenrijden 
Bardienst bij thuiswedstrijden.
 
SMHC heeft geen vaste barbemanning; de bar wordt gedraaid door ouders van de competitie spelende jeugd. Twee ouders van het thuis spelende team draaien de bar vlak voor, tijdens, en vlak na hun wedstrijd. Dat gaat volgens een roulatie systeem: ieder lid of ouder van een lid wordt gedurende het hockeyseizoen ingedeeld om bardienst te draaien. Dit is een wezenlijk onderdeel van de sportcultuur en de enige manier voor SMHC om de bar open te houden. Bovendien is het gezellig.

De indeling wordt gemaakt door de barcommissie en geschiedt op volgorde (met uitzondering van de coaches). Het barrooster vindt u hier: http://www.smhc.info/site/default.asp?option=10017
Wanneer de wedstrijd tijd nog niet bekend is staat er 8:00 op het rooster; dat wordt dus de tijd van de wedstrijd van uw zoon/dochter.
Uiteraard kan het voorkomen dat een ingedeelde datum u slecht uitkomt. Wij verzoeken u dan om binnen uw team met iemand af te spreken om te ruilen. De praktijk heeft geleerd dat dit altijd werkt. De barcommissie kan dit ruilen niet voor u doen; het is veel werk want het kost vaak vele telefoontjes. De barcommissie is zich op haar beurt aan het inspannen om u zo ver mogelijk van te voren in te lichten zodat u zelf tijdig kunt gaan ruilen.
 
Rijden naar uitwedstrijden.
 
Hiervoor geldt dezelfde mores als voor de bardienst; de coach van uw team maakt een rijschema voor de uitwedstrijden en u kunt vanzelfsprekend onderling ruilen als een datum u slecht uitkomt. Het af en toe meerijden met uw kind is een leuk uitstapje en altijd genieten!

 
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
H1 L.S.C. ALECTO H6 4-4
VetA Noordwijk HB 3-3
JB1 R.H.V. Leonidas JB3 0-2
JD1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh JD1 3-2
MA2 Hockeyclub Barendrecht MA6 2-0
MB1 G.H.C. RAPID MB3 10-1
MB2 HCRB MB3 0-4
MC1 HV Victoria MC8 10-0
MC2 L.S.C. ALECTO MC4 2-3