Agenda
30-5 
Schoonhovens College
4-6 
SMHC Pinkster-toerno
4-6 
SMHC Pinkstertoernoo
9-6 
Waardse Sportspelen
10-6 
Waardse Sportspelen
13-6 
Schoonhovens College
20-6 
Schoonhovens College
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit MF1MIX HC De Hoeksche Waard MF2
09:30 Thuis M8E1 H.C. Derby M8E3
15:35 Uit MD1 OMHC MD2
lidmaatschap - bardienstenrijden 
Bardienst bij thuiswedstrijden.
 
SMHC heeft geen vaste barbemanning; de bar wordt gedraaid door ouders van de competitie spelende jeugd. Twee ouders van het thuis spelende team draaien de bar vlak voor, tijdens, en vlak na hun wedstrijd. Dat gaat volgens een roulatie systeem: ieder lid of ouder van een lid wordt gedurende het hockeyseizoen ingedeeld om bardienst te draaien. Dit is een wezenlijk onderdeel van de sportcultuur en de enige manier voor SMHC om de bar open te houden. Bovendien is het gezellig.

De indeling wordt gemaakt door de barcommissie en geschiedt op volgorde (met uitzondering van de coaches). Het barrooster vindt u hier: http://www.smhc.info/site/default.asp?option=10017
Wanneer de wedstrijd tijd nog niet bekend is staat er 8:00 op het rooster; dat wordt dus de tijd van de wedstrijd van uw zoon/dochter.
Uiteraard kan het voorkomen dat een ingedeelde datum u slecht uitkomt. Wij verzoeken u dan om binnen uw team met iemand af te spreken om te ruilen. De praktijk heeft geleerd dat dit altijd werkt. De barcommissie kan dit ruilen niet voor u doen; het is veel werk want het kost vaak vele telefoontjes. De barcommissie is zich op haar beurt aan het inspannen om u zo ver mogelijk van te voren in te lichten zodat u zelf tijdig kunt gaan ruilen.
 
Rijden naar uitwedstrijden.
 
Hiervoor geldt dezelfde mores als voor de bardienst; de coach van uw team maakt een rijschema voor de uitwedstrijden en u kunt vanzelfsprekend onderling ruilen als een datum u slecht uitkomt. Het af en toe meerijden met uw kind is een leuk uitstapje en altijd genieten!

 
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 R.H.V. Leonidas D11 1-1
H1 D.H.C. Hudito H9 3-3
HJ1 VMHC Pollux HJ1 0-0
VetA35+ HC Ypenburg H35B 1-0
JB1 Hockeyclub Barendrecht JB2 0-3
JD1 R.H.V. Leonidas JD3 8-0

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app