Agenda
5-10 
Workshop voor scheid
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
de club - informatie nieuwe leden 
Welkom bij SMHC.
 
In de andere hoofdstukken in dit pull-down menu vindt u informatie over gedragsregels, het aanmelden en de contributies, en ook hoe u zich weer kunt afmelden.
Voor jeugdleden is een minimum leeftijd van 5 jaar aan te bevelen. Twijfelt u en zit u met vragen, stuur dan een mail naar [email protected]. Na uw aanmelding neemt de TC contact met u op voor verdere details.
 
Proeflid.
 
Wanneer u het inschrijfformulier invult, wordt u eerst "Proeflid". U wordt dan benaderd door iemand van de Technische Commissie. Die praat u bij over leeftijd, sportkleding en trainingen. U traint eerst kostenloos enkele malen mee. Een stick kunt u de eerste weken van de club lenen.

Als u hockeyen leuk vindt en door wilt gaan, dan stuurt u een berichtje naar de leden administratie dat u definitief lid wilt worden. De TC deelt u dan definitief in bij een team en in een trainingsblok. De coach van dat team neemt uw begeleiding dan over.
 
Trainingstijden. 
 
Verderop rechts in de groene menubalk ziet u Schema's; ga daar naar Trainingsschema. U zult zien dat bijvoorbeeld de jongste jeugd op donderdag aan het begin van de avond traint.  
 
 
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus
Uitslagen
D1 HC Schiedam D5 2-2
DO25-1 HV Victoria DO25-12 3-6
DO25-2 HC Nieuwkoop DO25-2 0-3
H1 Leidse Hockey Club Roomburg H6 5-0
JO10-1 Hockeyclub Barendrecht JO10-1 1-8
JO16-1 Mixed Hockeyclub Zoetermeer JO16-4 10-0
JO8-1 HC De IJssel JO8-1 22-6

 Volg SMHC op InstagramEn heb jij de Schoonhovense MHC app?Download hier de   iOS app 

Download hier de  Android app