Agenda
18-11 
Dansschool Boxman
20-11 
Gymles
21-11 
BV
25-11 
Dansschool Boxman
29-11 
Techn. Commissie -
2-12 
Dansschool Boxman
9-12 
Dansschool Boxman
Hele agenda
Handige links
Inloggen
Clubhuis
Schoonhovense MHC
Prunuslaan 3
2871 RR Schoonhoven

0182-385255


hockey.nl
 
sponsormogelijkheden 
De vereniging
 
SMHC is een relatief jonge en bloeiende vereniging. Sinds de oprichting in 1986, maar vooral in de laatste jaren groeit het ledental gestaag. Momenteel heeft de vereniging ca. 250 leden. Dit betekent dat bijna 200 gezinnen in Schoonhoven en omstreken in actief betrokken zijn bij onze vereniging.
 
De vereniging heeft een grote volwassenen-participatie maar het grootste gedeelte van de leden zit in de leeftijdscategorie van 10 tot 18 jaar. We streven er niet naar om een groot aantal elftallen in de hogere klassen te laten spelen. Toch heeft de intensievere trainingsbegeleiding (en de betere uitrustingen) van de laatste jaren geholpen. Een groot aantal jeugdelftallen heeft de 3e klasse achter zich gelaten en draaien nu zéér verdienstelijk mee in de 2e klasse.
Uw sponsorgeld wordt dan ook met name voor deze groep gebruikt. Voor het begeleiden van de jeugd om als team een zo goed mogelijke prestatie te bereiken en daarmee het hockeyplezier te bevorderen. 
 
Er zijn verschillende sponsormogelijkheden waarvan de belangrijkste hieronder vermeld staan. Mocht u andere mogelijkheden zien dan staan wij daar geheel voor open.
 
Sponsormogelijkheden
 
Bordsponsoring:
Dit betreft een bord dat aan het hek rondom het veld geplaatst wordt. U levert ons het design aan voor het bord (liefst digitaal) en wij zorgen dat uw bord binnen de kortst mogelijke termijn (vaak binnen enkele weken) rondom het veld geplaatst wordt, eventueel op een plek van uw voorkeur. 
  • Sponsorbijdrage: € 550 eerste jaar, daarna € 375 per jaar. De vereniging verzorgt de aanschaf van het bord. Deze kosten zijn verwerkt in uw bijdrage (de bijdrage in het eerste jaar is hoger omdat in dat jaar het grootste gedeelte van de bordkosten verwerkt is)
  • Contractduur: minimaal 3 jaar
  • Afmeting bord: 250 à 300 cm x 65cm, dikte ~8 mm.

Shirt- en kleding sponsoring:

Wellicht de meest persoonlijke vorm van sponsoring omdat u zich kunt binden aan een specifiek elftal. De kosten zijn voor ieder team hetzelfde met uitzondering van Heren 1, waar het tarief vastgesteld wordt op basis van de klasse waarin gespeeld wordt.
  • Sponsorbijdrage: de kosten van de kleding met sponsornaam, plus € 250 per jaar (zolang de kleding gebruikt wordt) voor SMHC. De sponsor betaalt de kosten van de tenues cq. shirts voor het elftal. U kunt de kleding echter niet zelf uitzoeken. Wij hebben een complete kledinglijn geselecteerd: van sokken tot trainingspak. 
Adoptie Jeugdtrainer:
Voor € 200 per jaar adopteert u een van onze jeugdtrain(st)ers. Het is aan u of u deze train(st)er ook nog in een opvallende outfit wilt aankleden. Dit kan zijn voor de duur van één jaar, maar liever langer!
 
Website Sponsoring:
Voor € 300 per jaar (contractperiode van 3 jaar) krijgt u een naam, logo en link op onze website. Uw logo (met hyperlink) rolt permanent mee in de rechterzijde van alle webpagina's. Onder het pull-down menu Alle Sponsoren op de Home pagina staan u firmanaam en website (voor linkbuilding) permanent vermeld.

De leden hebben de beschikking over een club-app op hun mobiele telefoon. Ook daarop wordt de sponsor informatie getoond.
 
Project Sponsoring:
Naast de hierboven genoemde traditionele sponsorvormen, kan men ook een specifieke activiteit of project sponsoren. Dit kan de vorm hebben van bijdragen (eventueel in natura) voor toernooien en feesten. Of bijdragen voor specifieke verbouwingen. Een voorbeeld: onze dug-outs zijn nodig aan vervanging toe. U kunt ons daarbij financieel ondersteunen (en dit zullen wij ‘zichtbaar' maken).
 
Kortom; vele mogelijkheden die wij graag met u komen bespreken. U kunt ons mailen of bellen. Alvast dank, ook namens de leden!
 
Namens de Sponsor Commissie SMHC,
Pieter-Jan Prince
06 – 51.278.143
 
Hoofdsponsor
Volvo Clubbonus


Uitslagen
H1 L.S.C. ALECTO H6 4-4
VetA Noordwijk HB 3-3
JB1 R.H.V. Leonidas JB3 0-2
JD1 Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh JD1 3-2
MA2 Hockeyclub Barendrecht MA6 2-0
MB1 G.H.C. RAPID MB3 10-1
MB2 HCRB MB3 0-4
MC1 HV Victoria MC8 10-0
MC2 L.S.C. ALECTO MC4 2-3